Livrari

Livrari

Livrarea produselor se face in Romania. 

Pentru Bucureşti costul transportului este de 10 lei, iar pentru o destinație națională costul este de 15 lei. 
Pentru comenzile din Uniunea Europeana preturile de transport vor fi comunicate individual, la cerere si in caz de comanda se va astepta acordul clientului.

Metode de livrare pentru Romania:

Metode de livrare pentru tarile mentionate mai sus, mai putin Romania: 

 

Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea NNCosmetics, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora. În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi/sau initializare a comenzii, NNCosmetics va anunta clientul de termenul estimat de finalizare a livrării.

In cazul livrarii prin curier, in situatia in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul NNCosmetics, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. In acest caz, adresa de livrare a coletului se va confirma impreuna cu un consilier de clienti NNCosmetics, doar in scris prin e-mail.